Logo

Telegram
Facebook

Управління Пенсійного фонду України в м. Синельниковому та Синельниківському районі Дніпропетровської області повідомляє


Прожитковий мінімум збільшено

20 вересня 2015 року набрав чинності Закон України від 17.09.2015 № 704-VIII, яким внесено зміни до статей 7 та 8 Закону України “Про Державний бюджет України на 2015 рік”.

Так з 01 вересня поточного року підвищуються розміри мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму з відповідним збільшенням пенсійних виплат.

Прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність підвищується на 125 грн (з 949 до 1074 грн). У зв'язку з цим будуть перераховані мінімальні пенсійні виплати та надбавки і підвищення до пенсій, розмір яких залежить від прожиткового мінімуму.

Підвищені пенсії пенсіонери одержать вже в жовтні місяці разом з доплатою за вересень. Перерахунок буде здійснено в автоматичному режимі за матеріалами пенсійних справ, тому звертатися в органи Пенсійного фонду не потрібно.

За більш детальною інформацією звертатись до УПФУ в м.Синельниковому та Синельниківському районі за телефоном: 4-30-45 — громадська приймальня.

С. Турченюк, начальник УПФУ

м. Синельниковому та Синельниківському районі


adm. - 07.10.2015.