Logo

Telegram
Facebook

У Синельниковому привітали дітей з Днем Святого Миколая


19 грудня у світі відзначають День Святого Миколая. В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – покровителя дітей, їх захисника та наставника. Мільйони дітей і дорослих чекають на нього, адже, окрім подарунків, він в кожну оселю приносить мир, злагоду, любов і душевну теплоту.

З нагоди свята в м.Синельниковому стало доброю традицією проводити загальноміські свята, де в дружньому теплому колі збираються представники міської влади, народні обранці та діти, які потребують особливої підтримки дорослих. Кожна така дитина не залишається поза увагою: отримує подарунки та частину незгасного вогню любові до ближнього.

Не став винятком і цей рік. На свято до Будинку науки і техніки локомотивного депо 18 грудня 2015 року завітали діти-сироти, воїнів АТО, учасників бойових дій на території інших держав, вимушених переселенців, з багатодітних сімей. Привітати дітей міста з першим передноворічним святом – Днем Святого Миколая прийшли: міський голова Дмитро Зражевський, народний депутат України Сергій Рибалка, перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник, депутат обласної ради Віталій Скворцов, помічник депутата обласної ради Володимира Хорішка Микита Соколов.

Гості, вітаючи присутніх, наголошували, що діти - майбутнє нашої країни, завдання дорослих – створити комфортні та безпечні умови проживання як в країні, так і місті, над чим вони працюватимуть постійно. Побажали успіхів у навчанні, щоб кожна дитина обов’язково відчувала тепло найдорожчих людей, щоб були здоровими, слухняними і щасливими, щоб над їхніми головами завжди було світле і безхмарне небо, вірити у казку та у те, що мрії обов’язково здійснюються, якщо цього дуже прагнути та працювати над собою.

Щоб канікули були цікавими та змістовними, виконавчий комітет міської ради підготував низку новорічно-різдвяних заходів, які відбудуться як в закладах культури міста, так і на центральній площі біля Головної ялинки міста. Про це повідомила дітям заступник міського голови Тетяна Кучерук та запросила всіх відвідати святкові заходи.

Цього дня у подарунок від Сергія Рибалка, Святослава Олійника, Володимира Хорішка кожна дитина отримала солодкий подарунок. Міський голова Дмитро Зражевський вручив дітям- сиротам спортивну форму, а обдарованим дітям - переможцям конкурсів та змагань різних рівнів – грошові винагороди.

Яскраві численні виступи артистів – учасників творчих колективів центру дитячої творчості відділу освіти міської ради та господарів свята із Будинку науки і техніки локомотивного депо залишили у серцях маленьких та юних синельниківців незабутні спогади про свято, а дорослих надихнули на нові добрі справи і милосердя.

dsc-0304.jpg
pb051432.jpg
dsc-0376.jpg
dsc-0319.jpg
dsc-0323.jpg
dsc-0349.jpg
dsc-0351.jpg
dsc-0363.jpg
dsc-0368.jpg
dsc-0411.jpg
dsc-0416.jpg
dsc-0421.jpg


adm. - 18.12.2015.