Logo

Telegram
Facebook

У Синельниківському Центрі надання адмінпослуг розпочав роботу комплексний сервіс “Я – Ветеран”


У Синельниківському Центрі надання адміністративних послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей за принципом “єдиного вікна” розпочав роботу комплексний сервіс “Я – Ветеран”. 

Для військовослужбовців, їх рідних, сімей полеглих захисників і захисниць передбачається надання широкого спектру послуг: соціальних, адміністративних, житлових, земельних, медичних, освітніх. Поки це  103 послуги, з часом їх перелік буде розширено.

Фахівці допоможуть в оформленні документів для отримання посвідчення ветерана, подання заявки на отримання пільг та грошових компенсацій, державної реєстрації права власності на майно та надання інформації з держреєстрів,  земельних питань. Нададуть консультації щодо пошуку роботи, оформлення власної справи, місця звернення  для отримання первинної правової допомоги, можливості реабілітації та протезування тощо.

Всебічна підтримка військових, які повертаються в місто, їх адаптація до цивільного життя – один із ключових напрямків роботи міської влади. З впровадженням сервісу “Я – Ветеран”, отримати як державні, так і місцеві послуги ветеранам та їх сім’ям буде більш зручно та легко.

Графік прийому громадян у  Центрі:

щоденно (крім неділі та святкових днів), без перерви.

Понеділок, вівторок, середа -  з 8.00 до 16.00.

Четвер - з 8.00 до 20.00.

П’ятниця, субота  - з  8.00 до 15.00

Контактні телефони: (05663) 4-00-81, 0635228240.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 12.10.2023.