Logo

Telegram
Facebook

У школі №3 проводяться роботи по заміні системи опалення


Днями міський голова Дмитро Зражевський відвідав загальноосвітній навчальний заклад №3, де перевірив хід виконання робіт по заміні системи опалення.

Роботи проводяться за рахунок коштів з міського бюджету. Наразі зі 105 старих радіаторів замінено вже близько 80. Підрядники (ЗАТ «Спецбуд» з м.Дніра) обіцяють завершити усі роботи до 15 липня 2016 року.

Керівник навчального закладу Людмила Урш зазначає, що система опалення у закладі потребувала ремонту вже не одне десятиліття. Через брак коштів проводилися лише поточні ремонтні роботи. Завдяки особистій турботі міського голови Дмитра Зражевського, підтримці депутатів міської ради, у поточному році були віділені кошти для проведення капітального ремонту цієї системи.. Наразі роботи підходять до завершення. «Сподіваємося, що в школі стане набагато тепліше, - говорить Людмила Урш. – До того ж минулого року за кошти міста здійснено заміну 35 старих вікон на енергозберігаючі. Отже вікна замінено на нові у школі на 100%». Директор школи дякує міській владі за постійну турботу; усім батькам, хто допомагає сьогодні підрядникам: за власної ініціативи найактивніші допомагають у прибиранні приміщень школи від будівельного сміття, тому, не дивлячись на ремонтні роботи, у школі продовжує працює пришкільний табір.

Як зазначає міський голова Дмитро Зражевський, освіта залишається пріоритетним напрямком роботи міської влади. Цього року на ремонтні роботи освітянських закладів Синельникового з міського бюджету виділені значні кошти. Вони будуть спрямовані для капітального ремонту будівлі відділу освіти для розміщення центру дитячої творчості (колишній Будинок культури «Родина» профкому Синельниківського ресорного заводу); на проведення капітального ремонту покрівель котельні школи №5 та №4; заміни вікон у школі №5; виготовлення проектно-кошторисної документації для ремонту спортивної зали Синельниківської ДЮСШ.

Довідка:

У школі навчається 344 дитини, працює 32 працівника (вчителі, технічний персонал). Школа заснована у 1940 році.

p4200329.jpg
p4200343.jpg
p4200335.jpg
p4200339.jpg
p4200340.jpg


adm. - 22.06.2016.