Logo

Telegram
Facebook

У навчальних закладах міста пролунав перший дзвоник


У закладах освіти міста відбулося Свято першого дзвоника. Учнів, батьків, педагогічних працівників загальноосвітнього навчального закладу №5 привітав міський голова Дмитро Зражевський.

«Від імені Синельниківської міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди свята, якого немає серед офіційних, проте воно є у житті кожної людини – Свято першого дзвоника, - зазначив керівник міста. - Знаменним він став для наших маленьких городян – 402 першокласників, які вперше вступили на незвідану шкільну дорогу. Не менш важливим День знань є і для наших 168 одинадцятикласників, яким незабаром доведеться обирати професію, втілювати набуті знання в життя».

У своєму виступі міський голова подякував вчителям за щоденну напружену, титанічну працю, спрямовану на виховання підростаючого покоління міста, України. Окремі слова подяки висловив на адресу батьків, які роблять все для своїх дітей, і без чиєї допомоги сьогодні в шкільних приміщеннях не було б так затишно і комфортно. Дмитро Зражевський наголосив, що зі свого боку міська влада робитиме все, щоб створити належні умови для виховання та навчання дітей.

«Цього року найбільші вкладення зроблені в школу №5: 100% замінено вікна, завершено реконструкцію котельні, виконано ремонт її покрівлі. Для вирішення нагальних потреб освітянської галузі плануємо і надалі витрачати половину міського бюджету розвитку,» - наголосив міський голова.

Взагалі ж цього року кошти спрямовано на ЗНЗ №3, тут проведено ремонт системи опалення; наразі ведуться роботи по ремонту покрівлі ЗНЗ №4, капітальному ремонту БК «Родина», де буде розміщено Центр дитячої творчості. Також, дивлячись на перспективу, кошти направлено на виготовлення проектно-кошторисних документацій на проведення капітальних ремонтних робіт в ДНЗ № 2,12, ДЮСШ. Проведені роботи не тільки покращують матеріально-технічний стан навчальних закладів, а також сприяють реалізації заходів з енергозбереження, що на сьогодні є надзвичайно актуальним.

Наприкінці виступу міський голова Дмитро Зражевський побажав, щоб сьогоднішній день відкрив перед маленькими синельниківцями та молоддю нові горизонти пізнання себе і всесвіту, вчителів надихнув на нові звершення у праці, а батькам – щоб діти виправдали їх сподівання, та від імені міської влади вручив керівнику закладу Неллі Макаренко сертифікат на суму 50 000 грн. на придбання обладнання для кабінетів: фізики, хімії, біології, математики.

Інші навчальні заклади відвідали, привітали шкільні та батьківські громади та вручили сертифікати на суму 50 000 грн. для предметних кабінетів: секретар міської ради Олена Заіка (НВК), перший заступник міського голови Володимир Яковін (ЗНЗ№2), заступник міського голови Тетяна Кучерук (ЗНЗ№4), керуюча справами виконавчого комітету міської ради Лілія Журавель (ЗНЗ №1), начальник відділу освіти міської ради Надія Тимонік (ЗНЗ №3), начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту міської ради Юлія Петрукович (ЗНЗ №6).

p9017634.jpg
p9017683.jpg

-018.jpg

-050.jpg
sam-3866.jpg
p9010030.jpg
-024.jpg
-072.jpg
30htmlimage.jpg
55htmlimage.jpg
-.jpg
sam-3881.jpg


adm. - 01.09.2016.