Logo

Telegram
Facebook

У місті відбулися заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту


У рамках залучення синельниківців до занять фізичною культурою і спортом, до здорового способу життя, з метою всебічного розвитку дітей, 10 вересня 2016 року на стадіоні дитячої юнацької спортивної школи відбулося святкування Дня фізичної культури і спорту України.

Урочисте святкування розпочалось ходою колони спортсменів з числа представників ветеранів спорту, колективів фізичної культури підприємств міста, учнів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, спортивних клубів, Синельниківського професійного ліцею.

Вітаючи учасників заходу, виконуючий обов`язки міського голови Володимир Яковін відмітив, що сьогодні всіх присутніх на стадіоні мешканців міста об`єднали фізична культура та спорт, завдяки яким у людей загартовується тіло і дух. Володимир Яковін побажав учасникам змагань вдалих стартів та результативних фінішів, нових високих результатів.

За високі досягнення у роботі, Володимир Яковін вручив нагороди керівникам з фізичного виховання, тренерам клубів.

Так грамотою Дніпропетровської обласної ради нагороджено Лілію Литвин – керівника з фізичного виховання Синельниківського професійного ліцею, Ельнура Мамедова - старшого тренера Синельниквіської федерації кіо-кушин карате ІКО-І.

Грамотами управління молоді та спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації нагороджено: Володимира КОВАЛЕНКА – методиста відділу освіти Синельниківської міської ради; Володимира КОВАЛЯ – тренера з легкої атлетики Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи; Олексія РЕШЕТНЯКА - тренера Синельниківської Федерації боксу; В'ячеслава ФЕДОРОВА - тренера Федерації мікс-файт, муей-тай і кік-боксингу; Віктора ШИПІЛОВА - президента волейбольного клубу «Торнадо».

Подяки міського голови Дмитра Зражевського вручено: Анатолію АЛЄКСАНЕНКУ – тренеру з футболу Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи, його вихованці неодноразово займали призові місця на обласних та Всеукраїнських турнірах; Людмилі БІЛАН– ветерану спорту, яка, працюючи на посаді головного спеціаліста відділу у справах сім»ї, молоді та спорту, вносила вагомий внесок у загартування, становлення, фізичний розвиток молодого покоління, приділяла турботу та увагу людям з обмеженими фізичними вадами, а також була координатором фізкультури і спорту у місті; Світлані ЧЕРНЕНКО - інструктору-методисту фізкультури і спорту структурного підрозділу «Синельниківське локомотивне депо» регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Слова вдячності на адресу вчителів фізичної культури та спорту загальноосвітніх навчальних закладів міста висловила заступник міського голови Тетяна Кучерук. «Саме ви є тими людьми, завдяки яким молодь міста залучається до фізичної культури та спорту», - зазначила представник міської влади та за активну участь в реалізації міської Програми розвитку фізичної культури і спорту, відданість своїй справі, разом з начальником відділу освіти міської ради Надією Тимонік вручила кожному вчителю символічні статуетки та грамоти. З нагоди свята, кожний навчальний заклад отримав подарунки від міської влади - спортивний інвентар.

За підсумками 2015-2016 навчального року, школу №3 визнано найкращою за спортивними результатами серед навчальних закладів міста міста. Перехідний кубок Спартакіади школярів імені Григорія Васильовича Мирошниченка переможцям вручила Тетяна Кучерук.

За підтримку дітей, допомогу у вихованні юних спортсменів, пропаганду здорового способу життя власним прикладом, батькам вихованців федерацій міста, дитячо-юнацької спортивної школи подякувала начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради Юлія Петрукович та вручила грамоти десятьом найактивнішим.

Пам`ять синельниківців - спортсменів, які не дожили до цього святкового дня, вшанували хвилиною мовчання.

Після урочистої частини свята відбулися показові виступи гостей з м.Дніпра – вихованців Зразкової школи Національного бойового мистецтва «СПАС-штурм» та міських федерацій: боксу, Мікс-Файт, Муей-Тай і кік-боксингу, кіокушин карате ІКО-І.

Гарного настрою всім додали виступи танцювального колективу «Калейдоскоп» (ЗНЗ №4) – дипломанта регіональних та всеукраїнських фестивалів.

Спортивне свято продовжили змагання для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста з естафетного бігу 5х80м, бігу 60м, перетягування канату. Для колективів фізичної культури і спорту міста – з волейболу, шашок, шахів, доміно.

Переможці у кожному виді змагань нагороджені грамотами та медалями, підготовленими відділом у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради.

dsc-0503.jpg
dsc-0574.jpg
dsc-0541.jpg
dsc-0557.jpg
dsc-0582.jpg
dsc-0590.jpg
dsc-0596.jpg
dsc-0610.jpg
dsc-0650.jpg
dsc-0672.jpg
dsc-0679.jpg
dsc-0689.jpg
dsc-0741.jpg
dsc-0745.jpg
dsc-0762.jpg
dsc-0786.jpg
dsc-0789.jpg
dsc-0747.jpg


adm. - 12.09.2016.