Logo

Telegram
Facebook

У місті Синельниковому тимчасово припинено газопостачання


З 28 серпня по 04 вересня 2017 року на території м.Синельникового працівники Синельниківської дільниці Павлоградського відділення ПАТ «Дніпропетровськгаз» проводитимуть ремонтні роботи системи газопостачання міста. У зв’язку з цим припинено газопостачання населенню, комунально-побутовим об’єктам та промисловим підприємствам більшої частини міста, крім району «Мала» (від ст.Синельникове-2 в напрямку с.Веселе).

Ремонтні роботи планується виконати протягом 1,5 доби із залученням спеціалістів Павлоградського та Васильківського газових господарств.

Найбільше часу (по 3 дні) буде витрачено на виконання найважчих для газовиків завдань: відключення та підключення газових приладів абонентам – мешканцям багатоповерхівок та приватного сектору. Адже ці заходи необхідно проводити із дотриманням чинних правил постачання газу. Головна умова - забезпечити допуск працівників газового господарства до газифікованих приміщень для закриття/відкриття кранів перед газовими приладами. Відключення та включення газу має проводитися в присутності мешканців квартири чи будинку, у разі їх відсутності - довірених осіб.

Місто умовно розділено на 14 секторів, складено графіки відключення та підключення багатоповерхівок та приватних будинків.

План організації робіт по відключенню/підключенню споживачві від/до системи газопостачання міста Синельникового та Синельниківського району з 28 серпня по 04 вересня 2017 року


adm. - 28.08.2017.