Logo

Telegram
Facebook

У місті проводиться робота по відновленню ліфтів


Протягом останніх років до міської влади надходили звернення від мешканців дев’ятиповерхівок з проханням вирішити питання щодо відновлення роботи ліфтів.

У 2015 році, за ініціативи міського голови Дмитра Зражевського, при підтримці керівництва Дніпропетровщини, з обласної казни для вирішення потреб ліфтового господарства міста виділено близько 2 млн.грн. Ці кошти направлено на капітальний ремонт (заміну) трьох ліфтів у будинку по вулиці Миру,28 та одного ліфта у будинку по вулиці Миру,11 (2-й під’зд).

Наприкінці жовтня два нових ліфти вже привезено до міста. Начальник управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Володимир Вісіч під час оперативної наради повідомив, що цими днями завершено монтажні роботи по заміні старих зруйнованих ліфтів на нові у дев’ятиповерховому будинку по вулиці Миру, 28. Наразі працівники підрядної організації ТОВ «Технос Днепр» проводять наладки обладнання та випробування. До кінця року в цьому ж будинку запрацює ще один новий ліфт.

Такою необхідною послугою вже у цьому році зможуть скористатися і мешканці другого під’їзду по вулиці Миру,11.

Днями міський голова Дмитро Зражевський проведе нараду з комунальниками та представниками ТОВ «Технос Днепр», під час якої буде узгоджено питання щодо обслуговування ліфтів, умов та форми оплати за проїзд мешканцями будинків у вертикального транспорту.

«Ми обов'язково будемо продовжувати розпочату роботу, - наголошує міський голова Дмитро Зражевський, - адже ліфтове господарство практично знищено, ліфти майже зруйновані, а ліфт – послуга вкрай необхідна, тому хотілося б, щоб він працював в кожному під’їзді. Сьогодні потребують заміни ще дев’ять ліфтів, і на відновлення кожного потрібно майже 500 тисяч гривень».

dsc-0024.jpg
dsc-0008.jpg
dsc-0005.jpg
dsc-0001.jpg


adm. - 09.11.2015.