Logo

Telegram
Facebook

У місті пройшов обласний турнір «Новорічні стрибки у висоту під музику»


29 грудня 2016 року у спортивній залі ДЮСШ відбувся обласний турнір «Новорічні стрибки у висоту під музику». Мета змагання - популяризація та подальший розвиток даного виду спорту, створення резерву з числа перспективних атлетів для участі у змаганнях всеукраїнського рівня, виконання нормативів Єдиної спортивної класифікації України, налагодження дружніх зв'язків зі спортивними школами області й України.

Синельниківська ДЮСШ зустрічала спортсменів з м.Дніпра, м. Запоріжжя, м. Кривого Рогу, м. Павлограда, м.Кам'янця. У змаганнях зі стрибків засвітилися синельниківські зірочки-легкоатлети, які показали найкращі результати у вікових підгрупах серед юнаків та дівчат. А саме: І місце вибороли в різних вікових групах - Оголь Павло (2м), Слугевич Павло (1м70см), Маршалов Євген (1м65см), Коротка Анастасія (1м30см), Девятко Даниіл (1м20см); ІІ місце - Сахно Дмитро (1м60см), Макаров Максим (1м45см), Чілімов Олег (1м20см), ІІІ місце - Переверзев Дмитро (1м40см), Приходько Микита (1м20см).

Учасники змагань, які показали найкращі результати у відповідності до таблиці результатів, були нагороджені грамотами. Всі учасники отримали солодкі подарунки, підготовлені відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, Синельниківською ДЮСШ та відділом освіти міської ради.

Тож щиро вітаємо найкращих легкоатлетів нашого міста з перемогою і бажаємо подальших спортивних досягнень на шляху до великого спортивного Олімпу.

Начальник відділу у справах

сім’ї, молоді та спорту Ю.Г. ПЕТРУКОВИЧ

pa250931.jpg
pa250932.jpg
pa250936.jpg


adm. - 03.01.2017.