Logo

Telegram
Facebook

У місті пройшла акція «Привіт, малюк!»


У ці травневі дні ми відзначаємо два прекрасних родинних свята – День матері та Міжнародний день сім'ї, які народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток родини.

З метою підтримки сімей та жінок, які народили маленьких мешканців Синельникового у ці святкові дні, у місті пройшла акція «Привіт, малюк!»

Заступник міського голови Тетяна Кучерук та виконуюча обов'язки начальника відділу у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради Оксана Заітова відвідали пологове відділення Синельниківської центральної районної лікарні та привітали мешканку міста Марченко Ріту Миколаївну, яка народила донечку Асію 15 травня 2019 року.

Представники міської влади передали вітання від міського голови Дмитра Зражевського, побажали матусі міцного здоров`я, добра, мудрості, родинної злагоди та благополуччя, а дівчинці - рости на радість рідним та близьким, виправдати надії батьків та синельниківської громади. З нагоди свята, вручили породілі квіти та подарунки для дитинки.

91d5faf7.jpg


adm - 17.05.2019.