Logo

Telegram
Facebook

У міськвиконкомі презентували проєкт «EU4Youth – Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Украї…


Інформаційна сесія «Перспективи розвитку соціального підприємництва, як інноваційного підходу до вирішення складних соціальних та екологічних проблем громад» в рамках проєкту «EU4Youth – Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні», області відбулася у залі засідань Синельниковської міської ради 12.08.2021.

Координатор Лабораторії у Дніпропетровській області Яна Лисунець презентувала діяльність Лабораторії, ознайомила з напрямками роботи, цілями та перспективами Проєкту. Зацікавлених активістів громади, які прибули на презентацію проєкту, привітав перший заступник міського голови Володимир Яковін.

У своєму виступі Яна Лисунець розповіла, як розвивати та підтримувати соціальний підприємницький потенціал молодих людей, створюючи сприятливу екосистему для соціальних підприємств, а також надихати і підтримувати більше молодих соціальних підприємців для розробки і підтримки своїх інноваційних рішень в громадах Дніпропетровщини. Важливою складовою розвитку бізнесу є організація навчально-консультативних тренінгів, коучінгу та менторської підтримки, які допоможуть майбутнім підприємцям у створенні бізнесу . Для вже створеного бізнесу буде надаватися експертна підтримка та фандрейзингова допомога. Проєкт фінансується Європейським Союзом у рамках його програми EU4Youth.

Яна Лисунець запросила приєднуватися до онлайн-платформи для соціальних підприємців у Facebook за посиланням -https://www.facebook.com/groups/EUnlockingUA

Нові можливості для молоді – «Зроби себе відомим у Європі». Ми створимо ваш профіль і профіль вашого соціального підприємства трьома мовами (англійською, румунською та українською) на платформі молодих соціальних підприємців на сайті "Східні сусіди ЄС ".

Група створена для тих, хто вже має, планує чи розпочинає свій соціальний бізнес. Ми допомагаємо малому і середньому бізнесу та НУО збільшити власний прибуток та зміцнити свій бізнес. Ми пропонуємо співпрацю, коучінг та менторство, експертну підтримку, практичні поради, а також, згодом, фінансування для 10 кращих стартапів. В групі представлена інформація про інвестиції, гранти, конкурси, платформи з навчальними програмами.

Дана група є внутрішньою комунікаційною платформою проєкту EUnlocking і не використовується з метою реклами і просування проєкту.

dsc-0877.jpg
dsc-0883.jpg
dsc-1184.jpg


adm. - 13.08.2021.