Logo

Telegram
Facebook

У міській раді проведено семінар для фахівців-екологів


У міській раді для фахівців екологічних служб підприємств та організацій міста, керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків проведено семінар на тему: «Актуальні питання поводження з відходами».

Організаторами заходу виступили Дніпропетровська торгово-промислова палата спільно з департаментом екології та природних ресурсів Дніпропетровської обласної державної адміністрації в рамках реалізації проекту «Зелена палата – ініціатива сталого розвитку» за підтримки Програми сприяння зеленій модернізації української економіки, яка виконується міжнародною організацією GIZ за дорученням Уряду Німеччини.

Учасників семінару від імені міського голови Дмитра Зражевського привітала секретар міської ради Олена Заіка, яка зазначила, що обрана тема є дуже актуальною як для міста Синельникового, так і країни в цілому. Під час семінару запрошені отримають додаткові теоретичні та практичні знання, які застосовуватимуть у своїй щоденній діяльності для вирішення питань у сфері поводження з відходами.

Олена Мальцева - заступник директора департаменту – начальник управління охорони та раціонального використання природних ресурсів департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, ознайомила учасників семінару зі змінами у природоохоронному законодавстві, впровадженням електронної послуги «Декларація про відходи», регіональною Стратегією поводження з твердими побутовими відходами, надала відповіді на актуальні питання щодо побудови якісного практичного управління в контексті екологічного законодавства на українських підприємствах.

Експерти-екологи з багаторічним досвідом роботи більш детально зупинилися на практичних аспектах поводження з твердими побутовими відходами.

Семінар проведено з метою підвищення професійного рівня фахівців - екологів, реагуючи на численні звернення підприємств регіону щодо підтримки їх природоохоронної діяльності.

img-20161123-100957.jpg
img-20161123-100909.jpg


adm. - 23.11.2016.