Logo

Telegram
Facebook

У бою за Україну обірвалося життя нашого земляка ДЕРНОВОГО Олександра Юрійовича


Військовий загинув 23.10.2023 під час ворожого мінометного обстрілу у Бахмутському районі на Донеччині. Тижнем раніше йому виповнилося 40 років…

У мирному житті Олександр працював будівельником в обласному центрі. Визволяти Україну від рашистських загарбників пішов одним із перших – у квітні 2022.  

Молодий, завзятий, вірний військовій присязі, Олександр служив оператором апаратної взводу зв’язку роти зв’язку тилового пункту управління польового вузла однієї з частин ЗСУ. Був гідним побратимом, на якого можна було покластися.

Джерелом сил та натхнення була сім’я,  де завжди панувала любов, злагода, взаємоповага, та мрія жити у вільній незалежній країні.

Без батька залишилися двоє синів чотирнадцяти та сімнадцяти років, для яких Олександр був взірцем в усьому, без надійного чоловічого плеча - любляча дружина. 

Вклонімося перед світлою пам’яттю нашого полеглого Воїна. Довіку пам’ятатимемо про його самопожертву і ціну майбутньої Перемоги!  

Найщиріші слова співчуття та підтримки усім, хто знав Олександра.   

Прощання з загиблим військовослужбовцем ДЕРНОВИМ Олександром Юрійовичем відбудеться завтра, 03.11.2023, об 11.00 в с. Максимівка, вул. Квітнева, 7/3.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 02.11.2023.