Logo

Telegram
Facebook

У 2016 році відремонтований Будинок культури «Родина» стане центром позашкільної освіти дітей та молоді міста. У приміщ…


У рамках візиту до міста 24 вересня 2016 року, перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник спільно з міським головою Дмитром Зражевським відвідав міський центр надання адміністративних послуг та БК «Родина» відділу освіти міської ради, де поспілкувався з керівниками та ознайомився зі станом виконання капітальних ремонтних робіт на цих об’єктах.

Колишній Будинок культури «Родина» Синельниківського ресорного заводу наразі знаходиться у підпорядкуванні міського відділу освіти. У 2016 році з міського бюджету були виділені кошти для проведення капітального ремонту будівлі. Наразі ці роботи добігають свого кінця. За планами міського голови Дмитра Зражевського, оновлене приміщення БК «Родина» має стати сучасним осередком для розвитку творчих здібностей дітей та молоді міста. «У нас є важлива справа – виростити здорових, щасливих, талановитих громадян нашого міста, країни, - говорить керівник міста. Тому всебічна підтримка освітянської галузі, створення повноцінних умов для розвитку дітей Синельникового і надалі буде пріоритетним напрямком роботи міської влади».

Шановні гості висловили сподівання, що незабаром роботи будуть завершені і до Дня святого Миколая діти міста отримають чудовий подарунок – сучасне приміщення, де працюватимуть гуртки різних напрямків, буде сцена для репетицій великих творчих колективів.

Щодо центру надання адміністративних послуг, то його було створено у 2014 році. Через центр за принципом «єдиного вікна» надаються 93 адміністративні послуги структурними підрозділами міської ради (58) та органами державної влади на місцях (35). З метою створення комфортних умов для очікування та заповнення документів громадянами, у 2016 році з міського бюджету виділено кошти для проведення внутрішнього капітального ремонту приміщення центру та утеплення зовні. Сьогодні ці роботи майже завершено.

Як повідомив керівник ЦНАПу Олег Корнєв, на першому поверсі у приміщенні центру створено так звану «відкриту залу», де громадяни зможуть отримувати консультації, у зручних умовах заповнювати та здавати документи. На другому поверсі у «закритій залі» працівники оброблятимуть документи, тут знаходитиметься архів справ.

Робота центру знаходиться під пильною увагою міського голови Дмитра Зражевського. Адже основні принципи роботи центру – відкритість, прозорість, ввічливе ставлення до відвідувачів, організаційна єдність, контроль за додержанням термінів виконання послуг, зручний, впорядкований графік прийому громадян, вільний доступ до інформації.

dsc-0096.jpg
dsc-0104.jpg
dsc-0088.jpg


adm. - 26.09.2016.