Logo

Telegram
Facebook

Тренінг для педагогів та психологів


Що відбувається з фізичним і психоемоційним станом дитини та дорослої людини в кризових умовах, незвичайних ситуаціях? На що звернути увагу педагогам, які проводять уроки в онлайн-форматі, і як реагувати у надзвичайних ситуаціях, адже під час уроків учні можуть потребувати допомоги, їх може охопити панічна атака, напад агресії, а як цьому швидко й коректно зарадити, якщо й самі вчителі зараз працюють у стані стресу?

На ці та інші питання тепер мають відповіді учасники одноденного тренінгу, який відбувся на базі ліцею №4 за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників міської ради та координації консультанта Олени Буць.

Заняття для педагогічних працівників, практичних психологів, соціальних педагогів міста, фахівців інклюзивно-ресурсного центру провели досвідчені психологи Елліна Карепова та Максим Реуцький у рамках програми ГО «Інститут психології здоров’я» за темою: «Екстрена психологічна допомога».

Слухачі проявили високу активність і разом із тренерами виконали багато різноманітних вправ та цікавих завдань.

Отримані рекомендації допоможуть учасникам освітнього процесу стати більш стресостійкими та правильно реагувати на виклики часу.

1.jpg

2.jpg

3.jpg


adm. - 29.03.2023.