Logo

Telegram
Facebook

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут»: борг за газ можна реструктуризувати


Борги є дуже складною темою, особливо під час війни. Важко спланувати витрати сімейного бюджету, коли не знаєш, що буде завтра. Але Україна не здається, держава виплачує пенсії, зарплатню, соціальну допомогу. Підприємства, за можливості, відновлюють роботу і намагаються зберегти працівників.

Якщо так сталося, і споживач має борг за спожитий газ, який не може погасити одразу, ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» пропонує підписати договір реструктуризації. Укладання такого договору, за домовленістю постачальника та споживача, передбачено у Правилах постачання природного газу.

Компанія запровадила індивідуальний підхід до реструктуризації заборгованості. Вона проводиться на термін до 12 місяців, залежно від суми боргу та рівня сукупного доходу клієнта. При цьому борги необхідно погашати рівними частинами, а розмір першого внеску складає від 30 до 50%. Від початку року такою можливістю скористалися понад 100 клієнтів компанії.

Підписаний договір реструктуризації дає можливість пільговикам з боргами не втратити право на державну допомогу.

За деталями можна звернутись до найближчого Контакт-центру. Номери їх телефонів можна знайти тут: https://dpgaszbut.com.ua/contacts


adm. - 30.05.2022.