Logo

Telegram
Facebook

Свято Миколая для дітей


Сьогодні для дітей провели свято Миколая. Воно приходить до нас, як добра зимова казка, сповіщаючи про наближення Різдва Христового та Нового року, приносить до наших домівок щиру радість і добрі сподівання.

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – як захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.

Приємно бачити щирі посмішки та сяючі дитячі очі під час ігор та розваг. Веселу атмосферу для дітей створили колективи міського центру дитячої та юнацької творчості.

Вже за доброю традицією, до Дня Святого Миколая стипендією міського голови були відзначені кращі учні та вихованці освітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Цього року нагороди отримали: Кузнєцова Анастасія, Тараненко Владислав, Хівріч Володимир, Черевкова Поліна, Чорний Нікіта, Боженко Софія, Захарчук Єлизавета, Іванова Анна, Мотичак Варвара, Рекун Олеся, Савченко Даріна, Соболь Іван, Тиханова Софія, Ткаченко Ася. 

На усіх дітей, присутніх на святі, чекали приємні подарунки – солодощі та чарівна комедія «Пригоди Святого Миколая», яку подивились на мобільному кінотеатрі.

Мобільний кінотеатр тепер є у місті завдяки участі та перемозі нашої громади у грантовому конкурсі з проєктом «Створення безбар’єрного простору та мобільний кінотеатр для організації дозвілля мешканців Синельниківської міської територіальної громади» від Міжнародної організації міграції.

Вітаємо всіх з Днем Святого Миколая! Бажаємо миру нашій любій Україні, добра та великої духовної благодаті! Нехай у зимові морози зігріває це тепле свято, а Святий Миколай здійснить усі бажання! Щастя, добра та злагоди!


Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 06.12.2023.