Logo

Telegram
Facebook

Свято весни, любові та краси


03 березня 2016 року в Будинку науки і техніки локомотивного депо відбулися загальноміські урочистості та святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Жінок міста – представників депутатського корпусу міської ради, голів квартальних комітетів, працівників підприємств, установ, організацій міста, об’єднань громадян з наступаючим святом привітали: міський голова Дмитро Зражевський, депутат обласної ради Володимир Хорішко, помічник депутата обласної ради Святослава Олійника Олександр Кухар.

"Від імені чоловічої половини міста та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з наступаючим святом Весни, Любові й Краси – 8 Березня! Це ваш день- день справжніх жінок, коханих і люблячих, щирих і турботливих, найближчих і рідних. Своєю плідною працею, професійністю та силою духу ви звеличуєте наше місто, примножуєте його успіхи і досягнення. Бажаю вам мирного неба над головою, завжди відчувати турботу та увагу дітей, чоловіків, міцного здоров`я, успіхів та нових звершень», - зазначив під час виступу міський голова Дмитро Зражевський та, за багаторічну плідну самовіддану працю, сумлінне виконання службових обов`язків, високий професіоналізм, вручив Подяки міського голови 12 жінкам міста, подарунки та квіти.

Вітаючи жіноцтво, депутат обласної ради Володимир Хорішко особливі слова висловив на адресу жінок, які є берегинями людського роду, подякував за невтомне піклування про сім`ю і дітей, за підтримку, розуміння, побажав, щоб у кожної було побільше сонячних днів, радості, душевного комфорту, вручив подарунки та квіти жінкам – представникам трудових колективів міста.

«Без перебільшення можна сказати, що світ існує завдяки вам: ви даруєте життя, виховуєте дітей, звалюєте на свої тендітні плечі незліченну кількість турбот» - наголосив у своєму виступі Олександр Кухар та вклонився від імені чоловіків усім жінкам. Побажав миру, злагоди, посмішок, любові у кожне серце і у кожен дім. Від імені Святослава Олійника всім жінкам, присутнім у залі було вручено квіти, жінки, які внесли вагомий внесок у розвиток міста отримали подарунки від народного обранця.

Кращі творчі колективи Будинку культури залізничників, центру дитячої творчості подарували представницям прекрасної половини людства яскравий концерт.

p1160044.jpg
image-4-.jpg
p1160051.jpg
image-3-.jpg
p1160062.jpg
p1160071.jpg
p1160085.jpg
1457254783_image.jpg
p1160091.jpg
p1160101.jpg
p1160113.jpg
p1160115.jpg


adm. - 03.03.2016.