Logo

Telegram
Facebook

Сьогодні зупинилося серце нашого земляка – Захисника України БАНДИШЕВА Віктора Сергійовича.


Сьогодні зупинилося серце  нашого земляка – Захисника  України БАНДИШЕВА Віктора Сергійовича. Бійцю тепер навічно 33… 

До лав Національної гвардії України Віктор був мобілізований на початку великої війни - у березні 2022. Стрілець стрілецького батальйону, виконуючи бойові завдання по захисту Батьківщини, завжди виявляв стійкість і мужність. Удостоєний державної нагороди -  медалі «За військову службу Україні».  

Та під час чергового бойового зіткнення з ворогом у вересні 2022 був важко поранений. З того часу розпочалася боротьба за своє життя разом із лікарями та родиною. Спочатку був прикутий до ліжка. Та не здавався. Згодом почав підніматися. А потім - сів за кермо електроскутера. Це дало змогу  пересуватися, бути серед людей і мріяти про повне відновлення…

Випускник міської школи №1, Віктор, незважаючи на всі труднощі та випробування,  завжди був на позитиві, ніколи не втрачав почуття гумору, будував сміливі плани на майбутнє. 

Добродушний оптиміст, завжди налаштований на життя, готовий прийти на допомогу іншим. Люблячий турботливий син,  чудовий брат. Справжній воїн та хоробрий Захисник рідної землі.  Таким залишиться Віктор в пам’яті рідних,  друзів, бойових товаришів.  

Надзвичайно болісно… Від усієї громади висловлюю найщиріші слова співчуття та підтримки всім, для кого Віктор став   частиною життя.

Глибока шана, світла і вічна пам’ять нашому Герою-захиснику, незламному борцю! 

Про дату та час прощання з померлим  військовим БАНДИШЕВИМ Віктором Сергійовичем буде повідомлено додатково.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 21.04.2024.