Logo

Telegram
Facebook

Ветеранам - увагу та підтримку


8 -9 травня 2018 року в Україні відзначатимуть День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні травневі особливу увагу приділяємо людям, які ціною власного життя здобули перемогу над нацизмом.

На превеликий жаль, таких громадян з кожним роком стає все менше. Вони потребують від оточуючих особливої турботи та підтримки.

Цього року вперше з міського бюджету матеріальну допомогу на лікування отримають ветерани Другої світової війни, які брали безпосередню участь у бойових діях та отримали інвалідність. Таких громадян в місті на сьогоднішній день проживає 14 осіб. З даною ініціативою виступив міський голова Дмитро Зражевський.

Пропозицію керівника міста підтримали члени координаційної ради з надання матеріальної допомоги особам відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м.Синельниковому на 2009-2021рр.. Засідання ради відбулося 03 травня 2018 року під головуванням заступника міського голови Тетяни Кучерук.

Під час засідання члени ради детально розглянули заяви всіх 14 ветеранів та пакети документів заявників, по кожному прийняли позитивне рішення. Матеріальну допомогу ці поважні синельниківці отримають вже до Дня перемоги.


adm. - 03.05.2018.