Logo

Telegram
Facebook

Слова подяки ветеранам: представники міської влади відвідали ветеранів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні у ме…


8-9 травня 2016 року в Україні відзначатимуть День пам’яті та примирення та 71-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В ці дні ми вшановуємо пам`ять про жертв тієї війни та висловлюємо слова подяки живим свідкам тих страшних подій. На превеликий жаль, з кожним роком таких людей стає все менше і менше.

Щоб не залишити без уваги жодного з ветеранів, міською владою прийнято рішення організувати їх відвідування на дому, в медичних лікувальних закладах. Цими днями сивочолих ветеранів відвідають також представники депутатського корпусу, члени профспілкових комітетів підприємств, установ та організацій міста, школярі.

Зокрема, 05 травня 2016 року, за дорученням міського голови Дмитра Зражевського, його заступник Тетяна Кучерук та директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Алла Тимошенко відвідали ветеранів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в обласному шпиталі в с.Роздори та в Синельниківській центральній районній лікарні, серед яких – учасники війни, інваліди, діти війни. Так у госпіталі земляків зустріли Томакова Валентина Василівна, Паденко Микола Савелійович, Єременко Надія Дмитрівна, Стрельченко Олександр Олександрович, Попов Микола Денисович, Хвостик Лідія Терентіївна, а в лікарні – Кравець Олена Іллівна, Фурманський Ілля Карлович, Сіньогіна Ганна Пилипівна. Усім були вручені святкові продуктові набори та вітальні листівки.

«Ми дуже раді, що ви, незважаючи ні на що, продовжуєте залишатися сьогодні з нами, - звернулася до ветеранів Тетяна Кучерук. – Від імені міського голови Дмитра Зражевського, мешканців міста я передаю вам слова безмежної вдячності за все, що ви зробили для перемоги, для відбудови країни у мирний час. Ви для нас є прикладом мужності, героїзму, самовідданості у боротьбі з ворогом. Ми цінуємо все, що ви зробили для наступних поколінь. Бажаємо вам довгих років життя, а ми, зі свого боку, докладемо зусиль, щоб кожен з вас відчував турботу та увагу».

Теплі слова привітань та продуктові набори ветеранам Другої світової війни від імені депутата обласної ради Святослава Олійника передав його помічник Олександр Кухар. Представник депутата побажав усім здоров`я, сил.

Як повідомив керівник закладу Юрій Постолов, з метою створення комфортних умов для оздоровлення ветеранів, за сприяння Святослава Олійника, на території госпіталю, з`явився затишний куточок відпочинку. А завдяки керівництву та працівникам Синельниківського пасажирського вагонного депо, було оновлено дев`яносто стільців.

Ветерани поділилися з гостями своїми спогадами, обговорили проблеми, які їх турбують сьогодні, висловили слова вдячності медичним працівникам, представникам влади, депутату за уважне ставлення до кожного.

Сьогодні в місті Синельникове проживає 547 ветеранів війни часів Другої світової війни, серед яких – 32 інваліда війни, 21 учасник бойових дій, 494 учасників війни та близько 2000 дітей Другої світової війни.

p3140213.jpg
p3140221.jpg
p3140236.jpg
p3140246.jpg


adm. - 05.05.2016.