Logo

Telegram
Facebook

Профілактика негативних явищ серед молоді


14 вересня 2017 року Синельниківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Синельниківським міськрайонним відділом з питань пробації, за участю лікаря Синельниківського центру первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради проведено захід з профілактики негативних явищ серед молоді, які засудженні до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Метою заходу була профілактика ВІЛ-інфекції, тож спілкування з присутніми почалося з виступу лікаря Тетяни Чігріної. Лікар у доступній формі надала роз’яснення про те, як передається ВІЛ - інфекція, як себе захистити та лікуватися у разі захворювання.

Також присутнім було запропоновано пройти тестування на ВІЛ-інфекцію і отримати миттєвий результат. Усі бажаючі скористалися такою нагодою.

Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жанна Оберемченко презентувала відеоматеріал за даною темою. Під час перегляду було наголошено, що здоровий спосіб життя різко зменшує ризик зараження ВІЛ.

По закінченню заходу всі отримали довідкову інформацію про послуги, які надає центр соцслужб, пам`ятки, буклети з профілактики негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб.

-img-2750-.jpg


adm. - 14.09.2017.