Logo

Telegram
Facebook

Слова співчуття та підтримки від міської влади


У рамках заходів до Дня захисника України, міський голова Дмитро Зражевський відвідав на дому Гріченко Марію Сергіївну - мати Алтуніна Валерія Володимировича, військовослужбовця 25-ої повітряно - десантної бригади, який загинув в зоні АТО.

Життя мужнього захисника Вітчизни обірвалося влітку 2014 року. В ніч на 14 червня при заході на посадку в аеропорту „Луганськ“ терористами був вражений військово-транспортний літак Збройних Сил України Іл-76, що здійснював перевезення особового складу з метою ротації. На борту літака перебували військовослужбовці, техніка, спорядження та продовольство. Серед військових був і Валерій Алтунін, який народився і виріс в місті Синельникове, призваний за мобілізацією з міста Кривий Ріг.

Дмитро Зражевський висловив матері слова вдячності за патріотичне виховання сина, який віддав життя за мирне небо над Синельниковим, за територіальну цілісність та суверенітет України, від імені синельниківської громади вручив матеріальну допомогу, медаль міського голови «За оборону рідної держави» та квіти.

Зустріч з членами сімей загиблих воїнів - синельниківців у міській раді провела заступник міського голови Тетяна Кучерук.

На сході нашої країни обірвалося життя синельниківців: АВРАМЕНКА Олександра Сергійовича, ПРИМЕНКА Юрія Володимировича, ОСАУЛЕНКА Станіслава Олександровича, ЛЯНКА Максима Юрійовича, МАКАРОВА Олега Михайловича.

Тетяна Кучерук від імені синельниківців висловила на адресу рідних загиблих військовослужбовців слова співчуття та підтримки, вручила матеріальну допомогу, медаль міського голови Дмитра Зражевського «За оборону рідної держави» та квіти.

«Поки ми живі - житиме пам`ять про наших героїв, які віддали свої молоді життя за незалежність і соборність рідної землі, - сказала заступник міського голови. - Хлопці щодня будуть з нами. Ми пам`ятатимемо, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні».

pa120013.jpg
pa120011.jpg
pa120017.jpg


adm. - 17.10.2016.