Logo

Telegram
Facebook

Синельниківській ДЮСШ – 40 років!


Синельниківській ДЮСШ виповнилося 40 років! З нагоди свята міський голова Дмитро Зражевський зустрівся з вихованцями та їх наставниками, вручив відзнаки та подарунки.

До привітань долучилися почесні гості – представники дніпропетровських Асоціації футболу та відділення Національного олімпійського комітету України.
Серед них:
представник Української асоціації футболу Олександр Швець;
виконавчий директор Дніпропетровського відділення Національного олімпійського комітету України Костянтин Подоляк;
чемпіон Радянського Союзу 1983 року, срібний призер Чемпіонату СРСР 1987 року, бронзовий призер Чемпіонату СРСР 1984, 1985 років, легендарний футболіст та особистість Олег Таран,
олімпійський чемпіон Сеулу 1988 року, радянський, казахстанський, український футболіст і тренер Євгеній Яровенко;
олімпійський чемпіон Сеулу 1988 року, Чемпіон СРСР 1988 року, володар Кубку СРСР 1989 року, гравець англійського «Саунтгемптону» Олексій Чередник;
професійний футболіст у недалекому минулому, чемпіон Європи серед молодіжних команд Артур Карноза;
виконавчий директор Асоціації футболу Дніпропетровської області Ярослав Дерев’янко.

Сьогодні у спортшколі діють 4 відділення: з легкої атлетики, футболу, дзюдо (з 2019) та боксу (з 2021). Працюють 12 тренерів-викладачів, навчаються понад 500 дітей.

Ми пишається досягненнями тренерів та їх учнів. Завдяки їх наполегливій праці, про наше місто знають далеко за межами області та України!

У кожного відділення - свої здобутки. За час роботи ДЮСШ виховала та підготувала чимало спортсменів різних розрядів, кандидатів у майстри спорту, переможців та призерів обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань.

Вихованці неодноразово входили і входять до складу збірних команд Дніпропетровщини, юнацьких команд України.

По закінченню ДЮСШ, діти продовжують навчання в спеціалізованих спортивних закладах України.

Попри війну, життя у школі вирує. Діти та їх наставники продовжують заняття. Коли дозволяє безпекова ситуація, зустрічаються очно. Вдома підтримують фізичну форму, виконують додаткові тренувальні вправи.

Міська влада постійно дбає про розвиток позашкільного закладу освіти, збільшення кількості дітей,охочих займатися фізичною культурою і спортом. У 2019 році на базі ліцею №7 було відкрито філіал школи. Тут створені всі умови для занять майбутніх чемпіонів з футболу, боксу та дзюдо. У здоровому тілі, як кажуть, здоровий дух!

Дякуємо гостям з м.Дніпро за теплі слова привітань, подарунки, підтримку дітей та молоді міста – майбутнього нашої країни, спорту.

photo-2023-01-27-15-47-50.jpg

photo-2023-01-27-17-31-41.jpg

photo-2023-01-27-17-31-49.jpg


adm. - 27.01.2023.