Logo

Telegram
Facebook

Синельниківці взяли участь у Всеукраїнському флешмобі «Україна за безпеку дорожнього руху»


13 травня 2017 року, в рамках Тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи ДП «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій» МОЗ України», вперше в Україні за участю молоді, співробітників Національної поліції України, МНС, всіх активних та небайдужих громадян влаштовано масовий флешмоб.

Синельниківці також не залишилися осторонь цієї важливої справи та зібралися на центральній площі міста, щоб усім разом привернути увагу до проблем смертності та травматизму внаслідок порушення Правил дорожнього руху. Серед учасників заходу були представники міської влади, правоохоронних органів, МЧС, медицини, учні загальноосвітніх навчальних закладів міста та їх наставники, перехожі громадяни, журналісти місцевих засобів масової інформації.

Модераторами заходу виступили: заступник міського голови Тетяна Кучерук, інспектор з дорожнього нагляду, капітан Синельниківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Микола Слуцький, завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2 Синельниківського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Віталій Роговий.

Представник міської влади Тетяна Кучерук у своєму зверненні до учасників флешмобу наголосила на важливості дотримання Правил дорожнього руху учасниками цього руху – водіями та пішоходами, адже останнім часом, на превеликий жаль, кількість дорожньо-транспортних пригод, нещасних випадків збільшується. Ці події приносять негативні наслідки як для сімейних бюджетів, так і сильно травмують фізичний та психологічний стан постраждалих осіб.

Слова Тетяни Кучерук підтримав представник поліції Микола Слуцький, який підкреслив, що кожен свідомий громадяни повинен неухильно дотримуватися затверджених в країні правил, адже їх порушення призводить до загибелі людей.

Віталій Роговий проінформував присутніх про заходи, які необхідно вживати свідкам аварій чи нещасних випадків до приїзду лікарів.

Учасники флешмобу вишикувалися на площі у формі ромба – головного символу Глобального тижня безпеки дорожнього руху. В руках кожен з них тримав плакат жовтого кольору, які потім одночасно були підняті вгору. Таким чином учасники заходу привернули увагу перехожих, водіїв автотранспорту до злободенної проблеми.

А потім усі бажаючі мали змогу ознайомитися зі зразками спеціальної техніки, яка застосовується для ліквідації надзвичайних ситуацій, наживо поспілкувалися з працівниками різних структур, які рятують людські життя, зробили фото на згадку про такий пізнавальний та важливий захід.

img-20170513-123904.jpg
img-20170513-124550.jpg
img-20170513-125044.jpg
img-20170513-125147.jpg
img-20170513-125158.jpg
img-20170513-125441.jpg
img-20170513-125556.jpg


adm. - 13.05.2017.