Logo

Telegram
Facebook

Синельниківці відзначили День міста


24 вересня 2016 року в місті проведено заходи з нагоди 148-ї річниці від дня заснування Синельникового. У заходах взяв участь перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Святкування Дня міста розпочалося на території Синельниківського навчально-виховного комплексу, де шановні гості – Святослав Олійник та міський голова Дмитро Зражевський разом з вихованцями закладу, представниками батьківської громади, пересічними громадянами відкрили тренажерний майданчик.

dsc-0041.jpg
dsc-0046.jpg
dsc-0021.jpg
img-20160924-171016.jpg
Цього дня було людно й біля будинку №11 по вулиці Миру. Мешканці цього будинку та прилеглих в подарунок до Дня міста отримали подарунок – спортивно-ігровий майданчик для дітей. Розділили радісну подію в житті синельниківців Дмитро Зражевський, Святослав Олійник учасники театрального колективу «Експромт», дорослі та маленькі мешканці Синельникового.

Міський голова Дмитро Зражевський, діти, батьки висловили на адресу депутата обласної ради Святослава Олійника слова вдячності за облаштовані нові спортивно-ігрові майданчики, які сприятимуть залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, фізичному розвитку підростаючого покоління Синельникового.

dsc-0139.jpg
img-20160924-182730.jpg
dsc-0142.jpg
dsc-0120.jpg

Основні святкові заходи відбулися на стадіоні Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи.

Під час урочистої частини зі святом мешканців міста привітав перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник, міський голова Дмитро Зражевський, помічник депутата обласної ради Василя Астіона Олександр Родзін.

Депутат обласної ради Святослав Олійник, звертаючись до синельниківців та гостей міста, зазначив, що сьогодні місто Синельникове активно рухається вперед. Тут щороку реалізуються важливі проекти, спрямовані на розвиток інфраструктури міста. З’являються нові дороги з твердим покриттям, ремонтуються тротуари, відкриваються нові дитячі майданчики, проводиться облаштування паркових зон тощо. Святослав Олійник запевнив, що Дніпропетровська обласна рада і надалі підтримуватиме міста, де консолідовано працюють міський голова, депутати міської ради, громадськість міста. Побажав городянам миру та злагоди, щасливої долі, щоб кожного року місто зустрічало День міста новими здобутками.

Вітаючи мешканців та гостей міста, міський голова Дмитро Зражевський наголосив, що пишається синельниківцями, адже вони самовіддано захищають незалежність та територіальну цілісність України на сході нашої держави, працюють на підприємствах, установах, в організаціях задля розбудови міста та країни. Керівник міста подякував всім, хто вніс свою частку, доклав і докладає сьогодні сил, натхнення і великої праці задля того, щоб Синельникове з кожними роком ставало більш розвинутим та комфортним для проживання городян, висловив сподівання, що місто у майбутньому стане найкращим в Україні. Побажав усім миру, щастя благополуччя, удачі в усіх справах, родинного тепла і добробуту.

Представники громади отримали низку нагород та подарунків.

Так Святослав Олійник разом із Сергієм Ситником – начальником відділення забезпечення Синельниківського об’єднаного військового комісаріату за сумлінне виконання військового обов’язку, мужність, професіоналізм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в ході проведення антитерористичної операції, вручили відзнаки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України - нагрудні знаки «Учасник АТО» десятьом демобілізованим учасникам АТО.

img-20160924-190919.jpg

Подарунки від Святослава Олійника отримала новостворена сім’я Миргородських Антона та Анастасії , які одружилися в цей славний день, та батьки двох дітей, які народилися у переддень свята, - Дюдюк Максим та Віта, Корнієнко Дмитро та Вікторія.

img-20160924-191047-hht.jpg

Святослав Олійник та нащадок роду Синельникових Аліна Синельникова вручили грамоти та подарунки переможцям міського конкурсу «Краще подвір’я -2016». Відзнаки отримали 10 синельниківців -конкурсантів з дизайнерськими підходами до оформлення своїх садиб, з використанням різноманітних нестандартних матеріалів і обладнання та садового посадкового матеріалу.

img-20160924-191429.jpg

Міський голова Дмитро Зражевський вручив нагороди одинадцятьом переможцям міського конкурсу «Людина року -2016» .

img-20160924-192025.jpg

Олександр Родзін від імені депутата обласної ради Василя Астіона вручив подарунки керівнику вокального колективу «Натхнення» центру дитячої творчості Жанні Пасічник та керівнику молодіжного об`єднання "Вітрила" Артему Іванову.

img-20160924-192358.jpg

Цього дня на стадіоні до уваги городян були представлені виставки робіт майстрів народної творчості, вихованців шкіл та дитячих садочків, гуртківців центру дитячої творчості відділу освіти міської ради.

-001.jpg

Активно працювало дитяче містечко, де на дітлахів чекали батути, аніматори, спеціалісти по аквагриму тощо.

-010.jpg
Молодь міста взяла участь у святковому флешмобі.
img-20160924-185859.jpg

Приємним подарунком для синельниківців стало видовищне вогняне шоу, запальне шоу електроскрипки KoriCa – переможниці конкурсу «Людина року Придніпров’я» в номінації «Зіркове Відкриття року» за сприяння Святослава Олійника та святковий феєрверк від депутата обласної ради Василя Астіона.

img-20160924-193908-hht.jpg
img-20160924-220757.jpg

Творчі колективи Будинку науки і техніки локомотивного депо, Синельниківської школи культури та мистецтв, центру дитячої творчості підготували для земляків святковий концерт. Діджей Андрій Нікітін провів святкову дискотеку для молоді.

На святі можна було скуштувати смачні страви, булочно-кондитерські та інші вироби від місцевих приватних підприємців, ТОВ «Снек Експорт». Користувалася попитом серед відвідувачів заходу і святкова каша, приготована Василем Бабаєм.

-041.jpg


adm. - 26.09.2016.