Logo

Telegram
Facebook

Синельниківці відзначили День Державного Прапора України та 25-у річницю незалежності України


24 серпня 2016 року в Синельниковому проведено загальноміські заходи до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України.

В рамках запланованих заходів у центральному парку культури та відпочинку відбулися святкові концертні програми за участю дитячих та дорослих творчих колективів міста центру дитячої творчості, Будинку науки і техніки локомотивного депо, Синельниківської школи культури та мистецтв, працювали ігрові містечка для дітей, святкова торгівля.

Мешканців міста з нагоди важливих державних свят привітала заступник міського голови Тетяна Кучерук. «Історію сучасної незалежної України створили численні покоління українців, - зазначила у вітальному слові представник міської влади. – І сьогодні всі ми працюємо заради подальшої розбудови нашої держави. На превеликий жаль, ціна нашої свободи надзвичайна висока: і в наш час тисячі юнаків та чоловіків перебувають далеко від рідних домівок на сході України, захищаючи зі зброєю в руках її територіальну цілісність. Від імені всіх земляків висловлюю слова великої вдячності всім захисникам України, вічна пам’ять загиблим героям! Бажаю всім, щоб на нашій землі якомога швидше запанували довгоочікуваний мир, громадянська злагода та добробут!».

У цей день на стадіоні Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся 8 тур Чемпіонату Дніпропетровської області з футболу (ІІ ліга). У футбольному поєдинку змагалися команда «Дніпроагро» (м.Синельникове) та «Колос» (смт Софіївка, Криворізький район). У ході запеклої боротьби перемогу з рахунком 1:0 одержали синельниківські футболісти, чим зробили місту приємний подарунок до свят та забезпечили свою участь у наступному турі змагань.

Також цього дня у діючих храмах міста відбулися молебні «В ім’я процвітання України, підвищення благополуччя та добробуту Українського народу». Мешканці міста долучилися до патріотичної акції «Прапор у твоєму вікні» та загальнонаціональної хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих у боротьбі за незалежність України, зокрема у зв’язку з подіями Революції Гідності та відстоюванням територіальної цілісності нашої держави у районі проведення антитерористичної операції.

Делегація від м.Синельникового на чолі з секретарем міської ради Оленою Заікою взяла участь в обласних заходах. Члени делегації побували на урочистостях з нагоди 25-ї річниці незалежності України та представили місто на святковій виставці досягнень адміністративно-територіальних одиниць області, що проходили на Фестивальному причалі в м.Дніпро. Експонатами для виставки були обрані роботи гуртківців міського центру дитячої творчості та вироби підприємств: «Завод нових технологій», “Атлантіс”, “Синельниківський молочний завод”, „Інтерфом-Дніпро”, «Снек –Експорт», «Струмок», «Пельменна», майстрині Тетяни Гончар.

Виконавчим комітетом міської ради організовано виїзд ветеранів АТО та членів їх сімей до с.Майське, де відбувся грандіозний фестиваль від ДніпроОДА «Вільне небо».

Напередодні, 23 серпня 2016 року, з нагоди Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України, у залі засідань міської ради відбулися урочистості.

Представників підприємств, установ, організацій міста зі знаменними датами привітав міський голова Дмитро Зражевський.

За вагомий внесок у розвиток міста, активну життєву позицію, високий професіоналізм кращим представникам трудових колективів підприємств, установ та організацій Синельникового керівник міста Дмитро Зражевський вручив подарунки та Подяки Синельниківського міського голови. Нагороди отримали:АГЕЄНКО Михайло Дмитрович -учасник антитерористичної операції; ЛОГВИН Василь Дмитрович- майстер механічної та підсобно-допоміжної дільниці виробничого структурного підрозділу «Синельниківський колійний ремонтно-механічний завод»; МОСКВИЧ Григорій Петрович- учасник антитерористичної операції; МАКОВЕЦЬКИЙ Олексій Сергійович - старший оперуповноважений Синельниківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області; ПАЛАМАРЧУК Ірина Віталіївна - викладач класу бандури та сольного співу Синельниківської школи культури та мистецтв; ПРЯДКО Юрій Юрійович - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Южспецконструкція». Подяку управління молоді та спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації вручено УСОВУ Антону Андрійовичу - учаснику антитерористичної операції.

sam-0930.jpg
sam-0935.jpg
p6230376.jpg
sam-0943.jpg
sam-0953.jpg
p6250412.jpg
image.jpg


adm. - 25.08.2016.