Logo

Telegram
Facebook

Синельниківці долучилися до Всеукраїнської казначейської акції "Вишивана моя Україна"


04 грудня 2016 року у виконавчому комітеті міської ради відбулася довгоочікувана подія. До уваги працівників Управління Державної казначейської служби України у м.Синельниковому, громадськості міста була представлена карта, яку вишивали казначеї всіх областей України в рамках Всеукраїнської казначейської акції "Вишивана моя Україна".

До м.Синельникового карту передали працівники Державної казначейської служби Васильківського району.

А все почалося з простого білого полотна, з нанесеним на нього контуром карти, яке Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз у рамках своєї серпневої робочої поїздки на схід країни власноруч привезла казначеям Донеччини та Луганщини. Тоді протягом тижня Т.Слюз відвідала всі без винятку казначейства, що знаходяться на території, підконтрольній українській владі, зустрілася з колективами 42-х казначейств, які долучилися до вишивання карти.

Відтоді карта "Вишивана моя Україна" побувала в кожній з областей України. Переходячи від казначейства до казначейства, вона ставала все яскравішою, "оживала", адже набиралася тепла рук, які створювали її. Результатом Всеукраїнської казначейської акції "Вишивана моя Україна" став справжній витвір народної творчості. Тепер же вишита казначейськими умільцями карта повністю знову подорожує Україною, переходячи від області до області, де кожен залишає свою часточку любові та прагнення миру в країні.

Учасники заходу уважно розглянули та вивчили красу вишиваної карти, а потім зробили фото на згадку про цю подію. Колектив управління ДКСУ у м.Синельниковому залишив побажання всім казначеям України у книзі "Літопис "Вишивана моя Україна".

4.jpg
img-20161204-122806.jpg


adm. - 05.12.2016.