Logo

Telegram
Facebook

Щодо ситуації у м.Синельникове на 25 лютого 2022 року


Учора було запроваджено комендантську годину, порушень нині не зафіксовано. Дякуємо мешканцям міста за те, що з розумінням ставитеся до ситуації!

Усі системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі: електроенергія, газ, водопостачання – все без перебоїв.

Синельниківська міська лікарня працює у штатному режимі.

Звертаємо увагу, що три амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги будуть працювати у штатному режимі з 26 лютого 2022 року за адресою: м.Синельникове, вул. Гагаріна,3, (телефон для довідок: 0685813749).

Ліцеї міста перейшли на дистанційне навчання, дитячі садочки – зачинені, але працюють чергові групи у садках: №2, №8, №12, в яких обладнано підвали для укриття.

Усі аптеки, магазини, автозаправки тощо також працюють і будуть працювати безперебійно. Ми звернулися до представників малого та середнього бізнесу з проханням забезпечувати потрібну кількість товарів, щоб люди не відчували незручностей і могли придбати все необхідне.

Ситуація спокійна, контролюється військовою адміністрацією, міською радою, правоохоронцями. До лав ТРО записується дедалі більше людей.

Ще раз звертаємося до жителів міста Синельникове довіряти лише офіційній інформації. Мережею нині поширюється численна кількість фейків – будь ласка, не піддавайтеся на провокації, зберігайте спокій!


adm. - 25.02.2022.