Logo

Telegram
Facebook

Шановні мешканці міста Синельникове!


Цьогоріч 8 травня – це день пам’яті про тих, хто не повернувся живим з війни 1939-1945 років, День пам’яті за кожним, хто боровся з нацизмом. 9 травня – це день вшанування живих: тих, хто пройшов палаючими стежками Другої світової війни, хто зумів довести, що українці – нація, яка вистоїть в будь-яких випробуваннях.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців обернулася Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднаних націй. Пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. І це робить нас сильнішими.

З нагоди відзначення 8 та 9 травня 2016 року Дня пам'яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, виконавчий комітет Синельниківської міської ради засвідчує свою повагу ветеранам війни нашого міста. Свята пам’ять про ветеранів Другої світової війни залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

У місті Синельникове поряд з нами проживає 547 ветеранів війни часів Другої світової війни, серед яких – 32 інваліда війни, 21 учасник бойових дій періоду Другої світової війни, 494 учасників війни.

З метою вшанування героїчного подвигу ветеранів війни, просимо керівників підприємств, організацій та установ міста не залишити без уваги ветеранів війни, які пішли на заслужений відпочинок з ваших підприємств та вишукати можливість відзначити їх наданням грошової або натуральної допомоги, відвідати на дому.

Заздалегідь вдячні за розуміння важливості питання.

Начальник управління О.Л.ЗАХАРОВА


adm. - 28.04.2016.