Logo

Telegram
Facebook

Санаторно-курортне лікування осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок війни


Управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради інформує, що особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, мають право на забезпечення пільговим санаторно-курортним лікуванням строком 18 календарних днів або, за особистим вибором, на виплату компенсації, за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті.
Важливо зазначити, що постраждалі особи мають право на забезпечення пільговим санаторно-курортним лікуванням або на одержання компенсації не пізніше ніж через 18 місяців після звільнення з місць несвободи.

Для взяття на облік з метою забезпечення пільговим санаторно-курортним лікуванням постраждалим особам необхідно подати заяву за зареєстрованим/задекларованим місцем проживання до управління праці та соціального захисту населення міської ради.

До заяви також додаються наступні документи:

копія паспорта громадянина;

- медична довідка закладу охорони здоров’я за формою № 070/о;

копія реєстраційного номера облікової картки платника податків;

копія документа, що встановлює факт позбавлення постраждалої особи особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України;

документ про сплату повної вартості послуг санаторно-курортного лікування, отриманих протягом не менше ніж 18 календарних днів, що засвідчує проходження постраждалою особою санаторно-курортного лікування (для одержання компенсації).

У 2024 році граничну вартість путівки (ліжко-дня) за надання послуг із пільгового санаторно-курортного лікування постраждалих осіб установлено у розмірі 14994,00 грн з податком на додану вартість.

За більш детальною інформацією можна звернутися до управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради: кабінет № 4, тел. 063-466-57-59.

 

 

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 22.08.2024.

Українська
Англійська