Logo

Telegram
Facebook

Розпочав роботу Національний портал з імунізації


Відділ охорони здоров'я міської ради повідомляє, що в квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua (далі - Портал), створений ГС «Коаліція за вакцинацію» в рамках проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров'я», який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров'я України.

На Порталі ви зможете знайти інформацію про інфекційні хвороби, а також Календар щеплень та рекомендації щодо вакцинації для різних груп населення. Публікуються національні та регіональні новини вакцинації. Також надаються роз’яснення щодо нормативно-правової бази у сфері імунізації. Є бібліотека вакцинації, де зібрані методичні рекомендації та корисні матеріали для медичної спільноти, закладів освіти та пересічних громадян. На Порталі консультують експерти з різних регіонів України, оновлюється перелік пунктів щеплень.

Також на Порталі ви знайдете розділ «Навчання, події», де розміщується інформація про офлайн- та онлайн курси та заходи з теми імунопрофілактики для медичних працівників і громадськості.

Національний портал з імунізації покликаний стати національним джерелом інформації про імунізацію дітей та дорослих, для медичних працівників та пацієнтів за прикладом подібних порталів в США та країнах Євроспільноти.

Національний портал з імунізації https:// vaccine.org.ua

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 22.11.2023.