Logo

Telegram
Facebook

Розпочато ремонт території, прилеглої до ЦДТЮ


З метою створення комфортних умов для проживання синельниківців, покращення благоустрою міста, у вересні 2019 року розпочаті роботи щодо капітального ремонту та благоустрою території, прилеглої до міського центру дитячої та юнацької творчості по вул. Богми.

Реалізація проекту здійснюється в рамках Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Синельникове. Про це повідомляють в управлінні ЖКГ та комунальної власності міської ради.

У рамках проекту проводяться роботи з демонтажу колишнього танцювального майданчика, цегляної огорожі, стенду для об’яв та афіш, старого асфальтного покриття.

За словами начальника управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Андрія Романовських, у 2016 році колишню будівлю БК «Родина» було капітально відремонтовано, після чого тут розмістився міський центр дитячої та юнацької творчості.

Сьогодні ЦДТЮ - це сучасний осередок для розвитку творчих здібностей дітей та молоді міста. На базі закладу протягом року проходить чимала кількість заходів різних рівнів, в тому числі і обласного. Тому ще під час його ремонту, дивлячись на перспективу, міський голова Дмитро Зражевський запропонував осучаснити і територію поряд із позашкільним закладом. Адже площа вже давно потребувала ремонту асфальтного покриття, у напівзруйнованому стані поряд знаходився і колишній танцювальний майданчик.

«У 2019 році ми майже завершили роботи із капремонту парку Слави, - зазначив Андрій Романовських. - Виконання робіт із капремонту прилеглої до ЦДТЮ території буде своєрідним продовженням цього парку. Прагнемо, щоб в місті з’явився новий куточок відпочинку, щоб було зручно громадянам, які прибувають на заходи до ЦДТЮ чи привозять дітей на заняття. Проект розрахований на 2 роки».

img-20190927-111417.jpg
img-20190927-110946.jpg
img-20190927-111118.jpg


adm. - 30.09.2019.