Logo

Telegram
Facebook

Розпочато ІІ етап реконструкції навчально-виховного комплексу


Майже 4 роки потому були завершені роботи І етапу реконструкції загальноосвітнього навчального закладу №7. У результаті при школі було відкрито дитячий садок на 2 групи. Діти отримали можливість в одному закладі здобувати безперервну дошкільну та загальну середню освіту.

Сьогодні дошкільний підрозділ НВК - сучасний заклад освіти, який має потужну матеріально-технічну базу. Тут створені всі умови для різнобічного розвитку дитини дошкільного віку. Його відвідують близько п'ятдесяти дітей віком від 3 до 6 років. За ініціативи депутата Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника тут впроваджено навчальну програму з вивченням англійської мови.

З 1 вересня 2017 року садок прийматиме дітей з 2 років.

З метою створення комфортних умов для навчання та виховання дітей шкільного віку, реалізації заходів з утеплення та енергозбереження, у травні 2017 року розпочато ІІ етап обласного проекту по реконструкції шкільного приміщення НВК.

Роботи проводяться за кошти обласного бюджету. У першу чергу буде виконано заміну близько 300-т старих вікон на сучасні, утеплення та ремонт даху, утеплення фасаду сучасними матеріалами та оздоблення різнокольоровою плиткою, утеплення відмощення за новими технологіями, ремонт ганків. У 2018 році роботи будуть продовжені. Передбачається провести ремонт каналізаційної мережі, електрогосподарства, підлоги, другої спортивної зали (у перспективі на базі закладу буде відкрито філіал дитячо-юнацької спортивної школи). Роботи проводить підрядна компанія "ГРЕМКО" з м.Дніпра.

"Реалізація цього масштабного соціального проекту стала результатом плідної співпраці міської та обласної влади. Завдяки ініціативі міського голови Дмитра Зражевського, за сприяння депутата Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника, підтримці голови Дніпропетровської державної адміністрації Валентина Резніченка, наші діти отримають тепле, гарне приміщення для здобуття освіти, розкриття своїх талантів та обдарувань, - говорить директор закладу Галина Сіроух.

За словами керівника НВК, роботи, що проводяться сьогодні в закладі, наче вдихнули у школу друге життя. Цього року їй виповнюється 29 років. Зрозуміло, що час наклав на будівлю свій відбиток. За підтримки батьків можливо було проводити лише косметичні ремонти в класах, а приміщення загального користування потребували значних капіталовкладень. Батьки та педагоги дуже задоволені, тим, що відбувається сьогодні.

"Ми всі розуміємо, що школа зміниться зовні, у ній буде тепло та затишно, - зазначає директор Галина Сіроух в інтерв’ю журналістам місцевих ЗМІ. - Кожного дня всі цікавляться, як просуваються роботи. У класах, де вже замінено вікна, батьки одразу проводять поточні ремонти. Всі об'єдналися навколо єдиної мети - створити гарні умови для навчання та виховання підростаючого покоління. Тому від імені вчителів та батьків хочу висловити слова подяки керівнику міста Дмитру Зражевському та його заступнику - Тетяні Кучерук, начальнику відділу освіти міської ради Надії Тимонік, депутатському корпусу міської ради, керівництву Дніпропетровщини, депутату облради Святославу Олійнику за все, що зроблено для нашого закладу. Сподіваюся, що це сприятиме підвищенню рівня роботи педагогічного колективу, покращенню успіхів учнів школи".

Сьогодні в закладі навчається майже 400 учнів та 49 дошкільнят. Проте є можливість відкрити нові класи та додаткові групи. Для дітей, які потребують додаткової педагогічної уваги, з 1 вересня 2017 року буде відкрито спеціальний клас.

Директор НВК Галина Сіроух запрошує дітей міста стати членами великої шкільної та дошкільної родин, адже навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" є єдиним закладом освіти в місті, що забезпечує здобуття дітьми безперервної дошкільної та загальної середньої освіти на рівні державних стандартів.

Наступного року школа відзначатиме тридцяту річницю з дня створення. Реалізація обласного проекту по реконструкції закладу стане гарним подарунком дітям та дорослим, допоможе створити умови для різнобічного розвитку дитини дошкільного віку, учня, формування гармонійної особистості, збереження та зміцнення її фізичного і психічного здоров'я.

img-20170609-101918.jpg
img-20170608-152916.jpg
img-20170608-152954.jpg
img-20170608-153143.jpg
img-20170609-094423.jpg
Міський голова Дмитро Зражевський особисто перевіряє хід виконання ремонтних робіт
img-20170608-151445.jpg
img-20170608-152846.jpg
img-20170608-152452.jpg
img-20170609-095245.jpg
img-20170609-095634.jpg


adm. - 12.06.2017.