Logo

Telegram
Facebook

Розпочали свою роботу цифрові освітні центри


На базі Синельниківських ліцеїв №4 та №7 розпочали свою роботу цифрові освітні центри для дітей 6-17 років. Вони безпечні та затишні, оснащені всім необхідним для навчання й дозвілля школярів. 

Вчителі та учні закладів залучені до впровадження Проєкту з надолуження освітніх втрат. Він спрямований на усунення прогалин у знаннях, які виникли у дітей під час онлайн-навчання. 

В освітніх центрах можна не лише навчатися, а й пограти в цікаві та захоплюючі ігри, почитати сучасну дитячу літературу як художню, так і освітню, яка допоможе розвивати нові навички та здобувати корисні знання. 

Освітні цифрові центри відвідали міський голова Дмитро Зражевський, представник Благодійного Фонду SavEd в Дніпропетровській області Олексій Полторацький, начальник відділу освіти Ірина Афанасьєва, щоб переконатися в доречності і необхідності організації роботи таких освітніх центрів. 

Відвідувачі, а це - учні та вчителі закладів, висловили слова вдячності гостям за надану можливість навчатися і розвиватися в таких комфортних сучасних умовах.


Прес-служба СМР - 19.06.2024.