Logo

Telegram
Facebook

Рік повномасштабної війни


Рік повномасштабної війни… Найтяжчий рік в історії незалежної України. Рік розлук і нестерпних втрат, жахливих атак і руйнувань, які до цього часу бачили лише у фільмах… Разом із тим це – рік мужності українців, єднання, нашої незламності.

З перших днів війни синельниківці стали активними учасниками визвольної боротьби. За мир і свободу України, майбутнє своїх дітей та онуків.

Кожен на своєму місті наближає найбажаніший день - День Перемоги над російським агресором. Будучи серед захисників і захисниць на бойових позиціях. Працюючи на підприємствах, в установах, організаціях. Надаючи всебічну волонтерську допомогу.

Військові, призвані з нашого міста, комунальники, енергетики, рятувальники, правоохоронці, медики, освітяни, держслужбовці, посадові особи місцевого самоврядування, підприємці, працівники різних підприємств, соціальних служб, культури, спортсмени, учні навчальних та позашкільних закладів, квартальні комітети, волонтери та всі небайдужі пересічні громадяни - наша потужна команда, яка допомагає Україні вистояти 365 важких днів.

Я дякую кожному жителю нашої громади за особистий внесок у майбутню Перемогу!

Вдячний обласній та районній військовим адміністраціям, голові обласної ради Миколі Лукашуку, всім депутатам за злагоджену роботу, спрямовану на забезпечення безперебійної життєдіяльності міста в умовах воєнного часу! А також всім партнерським благодійним організаціям, які постійно допомагають громадянам, прибулим до нашого міста з районів бойових дій.

Разом ми – велика сила!

Назавжди з нами синельниківці - полеглі у боях Герої і Героїні. Вони – частина наших сердець. Наша світла пам’ять.

Ми захищаємо свій дім, свою землю, пам’ятаючи ціну. І ми витримаємо це надскладне випробування, як би важко не було!

Слава Україні, слава українцям – вільним, нескореним, відважним, непереможнім!

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 24.02.2023.