Logo

Telegram
Facebook

Реанімобіль для міської лікарні


Ключі від нового реанімобіля сьогодні вручив міський голова Дмитро Зражевський керівнику міської лікарні Петру Довганю. Сучасне авто швидкої допомоги придбали за кошти громади. Його вартість – близько 2 млн.грн.

«Поповнення автопарку лікарні – для нас надзвичайно важлива подія, - говорить Петро Довгань. – Придбання нової машини - необхідність. Наявним автівкам вже багато років. «Наймолодша» - 2007 року випуску. Дуже вдячні міській влади за дієву допомогу і підтримку нашого медпідприємства».

Нову спецтехніку лікарі використовуватимуть для перевезення хворих важкої складності до обласної лікарні. Сучасна медична автівка на базі Citroen для цього обладнана всім необхідним. Медпрацівники щохвилини зможуть спостерігати за станом пацієнта, стабілізувати його, а якщо треба – проводити реанімаційні дії безпосередньо в кареті швидкої.

Керівник громади також перевірив хід робіт з капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, які проводяться за сприяння та фінансування Уряду Німеччини. Підрядники планують завершити ремонт вже цього літа.

Дмитро Зражевський, спілкуючись із медперсоналом, наголосив, що створення належних умов для роботи медиків, лікування пацієнтів і надалі залишатимуться пріоритетним напрямком в роботі влади міста.

1.jpg

2.jpg

3-2-.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg


adm. - 26.05.2023.