Logo

Telegram
Facebook

«Разом ми сильніші»: YASNO запускає проєкт допомоги багатодітним сім’ям


YASNO запустив нову функціональну можливість для українців підтримувати один одного на енергетичному фронті, а саме робити донати на користь сімей, які не мають змоги розрахуватись за спожиту електроенергію самостійно. В першу чергу, мова йде про багатодітні сім’ї. Детальніше про те, як долучитись до проєкту «Разом ми сильніші» і почати дарувати світло для домівок інших, розповідає YASNO.
На сайті yasno.com.ua опублікована форма для розрахунку за іншого споживача. А клієнти YASNO, які сплачуватимуть за електроенергію за своїм особовим рахунком, побачать сповіщення з пропозицією допомогти іншим українцям. В обох випадках для участі в проєкті необхідно обрати суму, яку ви готові внести, а особовий рахунок клієнта, на який вона буде зарахована, система визначить автоматично серед тисяч багатодітних сімей. Надіслані кошти будуть використані виключно для оплати за спожиту електроенергію, а кількість таких донатів необмежена.
«Якщо ви маєте змогу і бажання допомогти українцям, які потребують підтримки під час дії воєнного стану, ми створили таку можливість. Ваш внесок у розмірі 25, 50, 100 або 200 грн на особовий рахунок по електроенергії багатодітної сім’ї дозволить їм вирішити одну з базових та найважливіших потреб – ви подаруєте світло, яке необхідне у кожному домі», – зазначив Сергій Коваленко, генеральний директор операційної компанії D.Solutions, що розвиває бренд YASNO.
Перелік особових рахунків для допомоги сформовано відповідно до критеріїв, визначених постачальниками, які працюють під брендом YASNO (ТОВ «Київські/Дніпровські/Донецькі енергетичні послуги»).


adm. - 06.05.2022.