Logo

Telegram
Facebook

Провели штабне тренування


У міській раді під головуванням міського голови Дмитра Зражевського провели штабне тренування. Тема заняття - «Організація управління під час виконання заходів з попередження виникнення та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у м.Синельникове в осінньо-зимовий період в умовах воєнного стану». Змоделювали ситуацію можливого відключення водопостачання  та знеструмлення міста в складних погодних умовах -снігових заметах. 

Були залучені: штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій; міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій; міські територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту місцевого рівня - протипожежна, комунально-технічна, енергетики, медична, охорони публічного (громадського) порядку, оповіщення і зв’язку.

Перевірили готовність служб до роботи у разі виникнення надзвичайної ситуації, відпрацювали алгоритм оперативних та взаємних дій.

Штабні тренування провели на виконання Плану основних заходів цивільного захисту Дніпропетровської обласної державної адміністрації на 2023 рік.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 27.09.2023.