Logo

Telegram
Facebook

Відбулося чергове засідання робочої групи, створеної для підготовки проєктів для участі у відкритих конкурсах


Наприкінці минулого року нашу громаду було обрано для співпраці з ООН в рамках Програми із відновлення та розбудови миру, зокрема її компоненту «Громадська безпека та соціальна згуртованість».

Сьогодні провели чергове засідання робочої групи, створеної для підготовки проєктів для участі у відкритих конкурсах. У засіданні взяв участь фахівець з мобілізації громад від ПРООН в Україні Михайло Карелін, представники Центру підтримки  громадських і культурних ініціатив «Тамариск». Заслухали інформацію про роботу Синельниківського районного управління поліції за 9 місяців 2023 року. Підвели підсумки роботи групи.

Саме завдяки Михайлу Кареліну вперше дізналися про можливість взяти участь у Фандрейзинг-челенджі, отримати нові знання, і як результат – залучити кошти міжнародних партнерів для реалізації важливих проєктів.

На сьогоднішній день  вже маємо чудові результати! Молодіжні команди міського ліцею №1 та №2 пройшли всі модулі і серед 700 команд із 12 областей України, стали учасниками  суперфіналу грантового конкурсу. Взагалі ж від міста брали участь п’ять команд.

За рішенням журі, фінансову підтримку від іноземних донорів ліцей №1 отримає для облаштування у закладі класу - мультимедійного простору з інноваційним навчальним комп'ютерним комплексом. Для ліцеїстів, усіх зацікавлених жителів громади тут проводитимуть навчання з розвитку комп’ютерної грамотності, цифрових навичок.

У ліцеї №2 створять всі умови для вивчення та вдосконалення англійської мови для різних вікових та соціальних верств населення, серед яких - діти загиблих Захисників України, ВПО.

Два міні-проєкти (ініціативи) при підтримці міжнародних партнерів вже реалізовано. Так на території Синельниківської ДЮСШ облаштували футбольний майданчик зі штучним трав'яним покриттям, а у спортивному блоці ліцею №7 відкрили тримісячні безкоштовні курси з фітнес-боксу, придбавши необхідне обладнання.

Проєкт Благодійного фонду «Добробуд - 2022» під назвою «Ниточки надії...” направлено для участі у грантовому конкурсі. Мета – створити місце дозвілля та соціальної підтримки людей 50+ з числа  ВПО та місцевих жителів. 

Побажаємо робочій групі, нашим проєктантам подальших успіхів!

Зробимо разом наше місто кращим!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 04.10.2023.