Logo

Telegram
Facebook

Провели благодійний забіг «Об’єднані заради мети»


Сьогодні в місті відбулося велике спортивне свято – «Благодійний забіг «Об’єднані  заради мети». Організатором виступив міський ліцей №1. Молодіжна команда закладу є однією з тих, хто бере участь у проєкті FUNdraiser, створеного ГО «Міжнародна агенція змін» за підтримки Програми розвитку ООН.

ВебПлатформа FUNdraiser покликана допомогти молоді навчитися залучати ресурси на реалізацію своїх проєктів у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості, встановлювати партнерства з громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування, робочими групами з громадської безпеки та соціальної згуртованості, місцевим бізнесом.

Наші ліцеїсти розробили власний проєкт «Сучасна ІТ освіта – крок до успішних школярів», мета якого -  закупити нове обладнання, та створити новий сучасний кабінет інформатики.

Забіг став першим кроком для досягнення мети. Кожен учасник зареєструвався та, за бажанням, вніс благодійний внесок на підтримку проєкту.

Перед стартом забігу провели розминку. А по його завершенню - ігротеки, музично-розважальну програму. Всі учасники спортивних змагань отримали медалі та подарунки від Благодійного фонду «Дихання сердець».

Допомогу в організації свята також надали: фітнес- тренер Альона Алещук, активні жителі громади  Яна Курілех та Ірина Мойсейченко, ГО «Сайд-Степ».

Секретар міської ради Олена Заіка, вітаючи учасників, наголосила, що спорт може бути інструментом для змін у кращу сторону, а допомога і підтримка інших — це один із важливих шляхів до побудови кращого світу.

Організатори висловлюють подяку всім учасникам, добровольцям та спонсорам, які допомогли зробити цей захід успішним.

Окрема подяка нашим захисникам і захисницям за мирне небо над містом!




















Прес-служба СМР - 20.07.2023.