Logo

Telegram
Facebook

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва знову відкрита для реєстрації!


Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємицею!
У програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях.
Відкриті воркшопи онлайн відкриті для всіх, хто зацікавлений у долученні до них та покращенні своїх знань щодо підприємництва, незалежно від того, де Ви знаходитеся – в Україні чи за кордоном.
100 нових бізнес-ідей та 60 існуючих бізнесів будуть відібрані до участі в навчальній програмі, де вони навчаться, як розпочати бізнес та розробити стабільні мікро-підприємства, стійкі до кризи. Як мінімум 31 жінка чи бізнес-команди, очолювані жінками, які будуть відібрані журі, отримають підтримку, еквівалентну сумі від 20 000 грн до 150 000 грн разом з наставницькою підтримкою протягом шести місяців.
Програма впроваджуватиметься з липня 2022 року по квітень 2023 року. Ми хочемо підтримати нові та існуючі бізнеси, щоб вони стали успішними та стійкими до кризи через серію відкритих воркшопів для всіх бажаючих, дві інтерактивні підприємницькі програми, подання бізнес-ідей і менторську програму протягом шести місяців.
👉🏻 Детальніше про подію читайте тут:https://garage48.org/events/empowering-women-entrepreneurship-program?fbclid=IwAR2RR1bgzSfqicN_IEBJ76WllFDzOPZXjtSPlJ5c-mw78Tj5suKWlfbtehY


adm. - 09.06.2022.