Logo

Telegram
Facebook

Про перевірки суб’єктів господарювання стосовно додержання вимог містобудівного та земельного законодавства


Синельниківською міською радою ініціюються перевірки щодо додержання вимог земельного законодавства суб’єктами господарювання, які самовільно зайняли земельні ділянки під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, або користуються земельними ділянками без правовстановлюючих документів.

У той же час підготовлений перелік об’єктів для здійснення перевірки інспекцією Державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області щодо самовільно виконаних переобладнань житлових будинків та споруд приватної власності в об’єкти комерційного використання.

Зважаючи на вищезазначене, для приведення документації у відповідність чинному законодавству, громадянам необхідно звертатися до виконавчого комітету міської ради: відділ земельних відносин управляння ЖКГ та комунальної власності; відділ містобудування та архітектури міської ради, що знаходяться за адресою: вулиця Довженка (колишня Радянська), 35, кабінети № 16,22.

Вважаємо за необхідне нагадати, що у разі виявлення порушень передбачаються штрафні санкції, які не звільняють суб’єктів господарювання від подальшого оформлення документації належним чином.

Начальник відділу

архітектури та містобудування міської ради С.С.Шеремет

Головний-спеціаліст-землевпорядник

відділу земельних відносин

управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Л.В.Самусенко


adm. - 09.06.2016.