Logo

Telegram
Facebook

Про адміністративні порушення та відповідальність


19 жовтня 2016 року відбулося чергове засідання адміністративної комісії, що діє при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради. Комісією розглянуто 7 адміністративних справ.

Уповноваженими особами складено протоколи на громадян, які порушили «Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Синельникове». Зокрема за: захаращення території загального користування; спалювання опалого листя, сухої трави чи гілок; зберігання на прибудинковій території будівельних матеріалів.

Городянам слід пам’ятати, що відповідальність за порушення Правил благоустрою міста передбачена статтею 152 Кодексу України про адміністративні порушення . Це – накладання штрафу у розмірі від 340 до 1360 гривень, а на посадових осіб та громадян – суб’єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 гривень.

Тож шановні мешканці міста Синельникового! Щоб не потрапити на засідання адміністративної комісії, необхідно неухильно дотримуватися нормативно-правових актів, що діють на території міста, та чинного законодавства.


adm. - 19.10.2016.