Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Великоднем


Шановні синельниківці! Вітаю вас із Великоднем!

Це величне свято є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.

З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тож нехай Великдень стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого.

Усі ви добре знаєте, які нові випробування випали на долю людства: весь світ опинився у путах невидимого ворога – коронавірусної хвороби. На превеликий жаль, вона вже дійшла і до нашої рідної Дніпропетровщини.

Тож, щоб завтрашній день став дійсно кращим, в черговий раз закликаю вас, шановні синельниківці, з усією відповідальністю поставитися до дотримання вимог карантину, введеного через пандемію і в нашій країні.

Найбільш дієвим способом боротьби з вірусом є самоізоляція. Тож потурбуйтеся про себе, своїх рідних, знайомих: залишайтеся на ці Пасхальні свята вдома! Це необхідно зробити заради вашого здоров’я, здоров’я дорогих вам людей, мешканців нашого міста, країни! Пам’ятайте, що карантинні обмеження – тимчасові! Проте, скільки вони ще триватимуть, залежить і від кожного з нас! Давайте всі разом подбаємо про наше здоров’я та майбутнє!

Бажаю всім мудрості, душевної чистоти і спокою, миру, злагоди, любові та непохитної віри в кращий завтрашній день!

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 16.04.2020.