Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Новим роком та Різдвом Христовим


Шановні синельниківці та гості міста! Лічені дні залишаються до кінця 2016 року. Для кожного він був сповнений радощів і тривог, втрат і здобутків, складних випробувань і нових перемог.

Для синельниківської громади в цілому цей рік – ще одна суттєва сходинка на шляху до досягнення стратегічної мети: зробити Синельникове екологічно чистим, з комфортними зручними умовами проживання городян.

Керівництво Дніпропетровщини, депутати всіх рівнів, виконавчий комітет міської ради, керівники та трудові колективи підприємств, установ та організацій, підприємці, голови квартальних комітетів, об’єднання громадян, пересічні мешканці внесли свій посильний внесок, щоб наше місто стало більш розвинутим та сучасним.

Тож дякую всім за велику працю, за небайдуже ставлення і допомогу у вирішенні питань як життєдіяльності міста в цілому, так і кожного його мешканця.

Сподіваюся, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі одним із головних пріоритетів на майбутнє. А співпраця, громадянська злагода та взаємоповага одне до одного стануть його міцним фундаментом.

Зовсім скоро новий 2017 рік та Різдво Христове увійдуть в наші домівки. Новорічно - різдвяні свята є найулюбленішими як для дітей, так і дорослих. Адже несуть із собою нові надії і сподівання, запалюють у серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

Тож нехай рік, що наступає, приходить до нас під знаком миру і добра, любові і поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ на нові здобутки і приємні події.

Бажаю усім міцного здоров’я, душевного спокою, віри в процвітання нашого міста, нашої України, впевненості у власні сили та краще майбутнє. Нехай збуваються мрії, нехай удачі і благодать приходять у кожен дім!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою

Міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 30.12.2016.