Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Новим роком та Різдвом Христовим


Шановні синельниківці та гості міста!

Відходить в історію ще один рік – неоднозначний та складний, сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат.

На превеликий жаль доводиться усвідомлювати, що наше суспільство вперше за часи незалежності України перебуває у стані неоголошеної війни, яка забирає життя багатьох людей, в тому числі і наших земляків.

Та попри всі труднощі, ми намагались гідно прожити цей важкий період, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у гідне майбутнє.

Спільними зусиллями обласної та міської влади, депутатів усіх рівнів, трудових колективів, всієї синельниківської громади в 2015 році нам вдалося закумулювати та направити на капітальний та поточний ремонт доріг, покрівель багатоквартирних будинків, відновлення ліфтового господарства, на реконструкцію вуличного освітлення, водопровідної мережі міста, очисних споруд каналізації, захист від підтоплення та затоплення окремих територій міста, відновлення гідрологічний режиму водойми в районі вулиці Робоча та облаштування нового парку для належного організованого, масового відпочинку дітей і дорослих, покращення матеріально-технічного стану закладів освіти міста понад 75 млн.грн. – найбільшу суму за останні десятиліття.

Тож дякую за повсякденну працю, за внесок у розвиток міста і добробут синельниківців керівництву Дніпропетровщини, народним обранцям, керівникам та трудовим колективам підприємств, установ та організацій всіх форм власності, суб`єктам господарювання, головам квартальних комітетів, об`єднанням громадян, всім, хто не на словах, а конкретними справами робить все, щоб наше місто стало більш комфортним для проживання, сучасним.

Слова щирої вдячності висловлюю нашим землякам-військовослужбовцям, які ціною власного життя захищають Україну, її територіальну цілісність і суверенітет на сході, роблять все можливе, щоб наші діти мали можливість ходити до дитячих садків, шкіл під мирним небом. Вічна пам’ять усім воїнам, які загинули, виконуючі бойові завдання під час антитерористичної операції.

У цей непростий для країни час хочу подякувати також усім благодійникам, пересічним громадянам, волонтерам, хто допомагає українській армії, нашим землякам, які знаходяться в зоні АТО, вимушеним громадянам-переселенцям, які прибувають до нашого міста.

У переддень Нового 2016 року хочу побажати всім миру, злагоди та віри. Віри в себе, віри в людей, в процвітання нашого міста, всієї України. Віри в те, що, незважаючи на перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх добрих починань на благо громади міста, принесе в наш спільний дім – Україну – такий бажаний мир, стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Гідно увійдемо у Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Щасливого Вам Нового року і Різдва Христового!

З повагою міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 31.12.2015.