Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Новим роком та Різдвом


Шановні жителі синельниківської громади! Разом із депутатським корпусом міської ради, її виконавчим комітетом щиро вітаю всіх з наступаючим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Лічені години залишилися до кінця 2021 року. Рік, що минає, був напруженим та нелегким, мав болісні втрати… Усім разом нам довелося пройти через низку випробувань, які перевірили нас на міцність, злагодженість у діях, вміння підтримати та допомогти, оперативно знайти вихід зі складної ситуації, прийняти вірне рішення…Та ми все витримали!

Я хочу сказати усім дякую! Всім, хто кожного дня працював на своєму робочому місці, наповнюючи наш бюджет, хто доклав зусиль, щоб реалізувати в нашому місті важливі проєкти в закладах освіти, медицини, з благоустрою, створення комфортного середовища для проживання та відпочинку городян!

Від імені синельниківців хочу окремо подякувати нашим медикам, які цілодобово ведуть боротьбу за життя наших земляків, які потрапляють у пута коронавірусної інфекції, щохвилини ризикують своїм здоров’ям заради спасіння інших. Дякую всім за врятовані життя, подаровану надію на одужання!

Всі ми віримо, що новий рік принесе нам позитивні зміни, гарні новини, мир, добро. Що незмінними залишаться наші підвалини - взаєморозуміння та взаємоповага, порядність, чесність, злагода, любов.

Тож нехай новий рік стане роком нових добрих справ, цікавих ідей, нових гарних проєктів, які сприятимуть подальшому розвитку нашої громади, Дніпропетровщини та всієї країни.

Бажаю кожному мешканцю міста, всім родинам життєвих гараздів та добробуту, бадьорого настрою і творчої наснаги, любові, щастя та радості!

З Новим роком та Різдвом!

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 31.12.2021.