Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем працівників освіти


У першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники освіти.

Шановні вчителі, ветерани освітянської ниви! Щиро вітаю вас із професійним святом!

На превеликий жаль, через карантинні обмеження не маю можливості привітати вас особисто, під час традиційних урочистостей. Тому передаю своє привітання онлайн.

Так, пандемія змінила світ, ми всі вчимося жити, працювати по-новому. Я хочу подякувати вам за те, що ви у досить обмежені строки освоїли нові ресурси та форми роботи в умовах карантину і успішно завершили минулий навчальний рік.

Сьогодні, не дивлячись на те, що наше місто опинилося у «помаранчевій» зоні, наші заклади освіти усі працюють у звичній формі. Хочу подякувати всім, хто виявив громадянську позицію і зробив щеплення. Ви виконали головну умову, за якою можуть працювати наші садки та ліцеї - вакциновано 80 % (і навіть вище!) персоналу. Це – один із найкращих показників по нашій області.

Ваша діяльність спрямована на виховання та навчання дітей -майбутнього нашої держави. Ви несете добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Ви допомагаєте обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

У день свята щиро дякую вам за щоденну копітку працю, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Бажаю всім міцного здоров’я, терпіння, досягти високих результатів у праці, миру і благополуччя!

Сьогодні освіта перебуває у стадії реформування. Перед владою та освітянами стоять нові завдання. Успіх їх вирішення – у нашій спільній, злагодженій роботі. Зі свого боку, міська влада і надалі всіляко підтримуватиме освітянську галузь.

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

привітання міського голови Дмитра Зражевського та начальника відділу освіти міської ради Ірини Афанасьєвої: https://fb.watch/8mDNWIeJnk/


adm. - 01.10.2021.