Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем пам'яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світов…


Шановні земляки, дорогі ветерани!

8-9 травня 2018 року в Україні відзначають День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Від імені громади міста, себе особисто, висловлюю повагу і слова великої вдячності живим свідкам тієї війни – сивочолим ветеранам, які внесли особистий внесок у перемогу над нацизмом; працівникам тилу, дітям війни, всім, хто допоміг відродити зруйновані міста та села у мирний післявоєнний час. Шановні земляки! Живіть ще довго серед нас! Ви для нас є прикладом мужності, героїзму, самовідданості у боротьбі з агресором.

У хвилині мовчання схилимо голови та вшануємо тих, хто не дожив до цього дня, став жертвою війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

На превеликий жаль, сьогодні у нас не все спокійно, українська земля знову опинилася під загрозою втрати територіальної цілісності та суверенітету. Та на захист інтересів держави у наш час піднялися нинішні захисники Вітчизни – нащадки славних воїнів - переможців Другої світової війні. Ми вдячні кожному, хто докладає зусиль, щоб наша країна залишилася єдиною та неподільною державою, щоб наші діти ходили в дитячі садки та школи під мирним небом!

Бажаю всім незламної віри, бадьорості духу, щоб на всій території України знову запанували мир та громадянська злагода, ветеранам – здоров’я та довголіття!

З повагою

Міський голова Д.І.ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 08.05.2018.